3 Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ

Νέα

 • Η1 -ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΟ TEST ΑΓΓΛΙΚΩΝ- ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ 2017

  Η1 -ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΟ TEST ΑΓΓΛΙΚΩΝ- ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ

  Το Κατατακτήριο test θα δοθεί τη Δευτέρα 9/10 στις 8.30 -11.00 π.μ στην αιθ. 216 δίπλα στο Εργαστήριο Πληροφορικής  σε 3 ομάδες των 20 ατόμων. Η Εξέταση θα γίνει ηλεκτρονικά και η διάρκεια της θα είναι 50 λεπτά. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο test είναι η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή οποιουδήποτε άλλου αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας.

  Υπενθυμίζεται ότι το κατατακτήριο test αφορά μόνο στους μη κατόχους πιστοποιητικών γλωσσομάθειας, και είναι υποχρεωτική, όπως αναφέρεται αναλυτικά στην ανακοίνωση της 8ης Σεπτεμβρίου στο e-class.

  Όσοι φοιτητές αδυνατούν για οποιοδήποτε λόγο να συμμετάσχουν στο test  μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου μέσω του e-class ή με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ

  Οι φοιτητές, οι οποίοι είναι κάτοχοι όλων των αναγνωρισμένων από τον ΑΣΕΠ πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας (επιπέδων Β2-C1 -C2) θα πρέπει να  προσκομίσουν έως τέλος Οκτωβρίου, το πρωτότυπο πιστοποιητικό και ένα απλό αντίγραφο, όχι επικυρωμένο για την απαλλαγή και βαθμολόγησή τους στα Αγγλικά Ι, ΙΙ, ΙΙΙ.

  Το γραφείο μου βρίσκεται απέναντι από το Μεγ. Αμφιθέατρο, δίπλα στο γραφείο ERASMUS.

  Σταυρούλα Ταβουλτζίδου

  Επίκουρος Καθηγήτρια

  Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (Τ.Ε)

  ΤΕΙ  Δ. Μακεδονίας -Κοζάνη

  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υποσέλιδο

Picture15Διεύθυνση:

ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
Κοίλα Κοζάνης, Τ.Κ. 50100

Πρόεδρος Τμήματος:

Χριστοφορίδης Γεώργιος

Τηλ. Επικοινωνίας

24610 68237

Γραμματεία Τμήματος:

Αραμπατζή Δωροθέα

Τηλ. Επικοινωνίας

24610 40161-4 εσωτ. 223

24610 68223